Γεύση από το μελλοντικό Dacia Duster

Η Dacia ετοιμάζει διάδοχο για το Duster και αυτός θα είναι σημαντικά διαφοροποιημένος από το μοντέλο που γνωρίζουμε σήμερα. Μάλιστα θα έχει και έκδοση με τρεις σειρές καθισμάτων και εφτά θέσεις, ενώ πλουσιότερη θα είναι η γκάμα των κινητήρων του.

Η νέα, δεύτερη γενιά του Dacia Duster αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα τέλη του 2017 και θα φέρει νέα σχεδίαση, νέα μοτέρ αλλά και 7θέσια έκδοση στην γκάμα του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Αγνώριστος ο νέος δρόμος στα Τέμπη (+video)

Έτσι, η Renault ευελπιστεί πως θα δώσει νέα ώθηση στο μοντέλο της θυγατρικής της Dacia, το οποίο μετρά ήδη εφτά χρόνια εμπορικής πορείας. Η νέα εποχή του Duster δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό μοντέλο, όπως εξάλλου φαίνεται και από την εικόνα πιο πάνω, η οποία μας έρχεται από το βρετανικό AutoExpress.

Το τελευταίο επικαλείται πηγές μέσα από την ίδια τη μάρκα, οι οποίες του έδωσαν πληροφορίες προκειμένου να καταλήξει στην παρουσίαση αυτής της εικόνας. Σε αυτή βλέπουμε ένα εντελώς διαφορετικό Duster, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με αυτό της πρώτης γενιάς που κυκλοφορεί στους δρόμους.

Το νέο Dacia Duster θα πατάει στην πλατφόρμα CMF που χρησιμοποιείται ήδη από μοντέλα της κοινοπραξίας Renault-Nissan και όπως είναι λογικό θα χάσει λίγο από τον… εκτός δρόμου χαρακτήρα του για χάρη της πιο ασφάλτινης προσέγγισης, αν και θα εξακολουθήσει να έχει και τετρακίνητες εκδόσεις.

Δείτε επίσης: Άσχετος ιδιοκτήτης Ferrari δεν μπορεί να βάλει μπροστά… (+video)

Όσον αφορά τα μοτέρ, προφανώς και είναι πολύ νωρίς για να έχουμε πληροφορίες για την γκάμα των κινητήρων, θεωρούμε όμως δεδομένο πως το νέο Dacia Duster θα έχει όλα τα σύγχρονα μοτέρ Renault-Nissan, βενζίνης και πετρελαίου, σε μία προσπάθεια της μάρκας να πιάσει όλες τις αγορές αλλά και όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Get it on Google Play Download on the App Store