Νέα έκδοση Dacia Duster Steel 1.2 TCe και ντίζελ 1.5 dCi

Η νέα περιορισμένη έκδοση Dacia Duster Steel κάνει την εμφάνισή της και ξεχωρίζει για την πιο δυναμική εμφάνιση και τον πλουσιότερο εξοπλισμό. Βασιζόμενη στο πιο πρόσφατο Duster Edition 2016 περιλαμβάνει ταυτόχρονα και όλες τις αναβαθμίσεις. Εξωτερικά, τον σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα του τονίζουν τα σκαλοπάτια στα μασπιέ, οι προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες και οι σατινέ μπάρες οροφής.

Επιπλέον διακρίνεται εξωτερικά από τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου, τους γκρι καθρέπτες, τη νίκελ απόληξη της εξάτμισης και τα πίσω σκουρόχρωμα κρύσταλλα. Ιδιαίτερο στιλ του χαρίζει με την σειρά του και το γκρι ματ χρώμα του αμαξώματος.

Το Dacia Duster Steel βασίζεται εξοπλιστικά στην έκδοση Lauréate και εφοδιάζεται επιπλέον με το σύστημα πολυμέσων MEDIA-NAV Evolution με οθόνη αφής, με cruise control, περιοριστή ταχύτητας και με δερμάτινο τιμόνι.

Για την κίνησή του προσφέρονται ο κινητήρας βενζίνης 1.2 TCe 125 και οι ντίζελ 1.5 dCi 90 ή dCi 110, με κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς (4×2 μόνο το dCi 90). Οι τιμές του Duster Steel ξεκινούν στη Γαλλία από 16.600 ευρώ το TCe 125 4×2 και από 16.700 ευρώ το dCi 90 4×2.

Get it on Google Play Download on the App Store