Νέο εντυπωσιακό 4θυρο κουπέ από την Daihatsu!

H Daihatsu έκανε την έκπληξη στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας, όπου αποκάλυψε ένα νέο πρωτότυπο 4θυρο κουπέ μοντέλο, το DNF-Sedan. Το ιδιαίτερα δυναμικό σε σχεδιασμό μοντέλο της Ιαπωνικής μάρκας διακρίνεται από τις αιχμηρές το γραμμές, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και το χυτό πίσω άκρο με το υπερυψωμένο καπό. Το Daihatsu DNF-Sedan αποτελεί ουσιαστικά ένα μικρό αυτοκίνητο τριών όγκων με μήκος 4.200 χλστ., πλάτος 1.695 χλστ., ύψος 1.430 χλστ. και μεταξόνιο 2.510 χλστ.

Διαβάστε ακόμη: Αποκαλύφθηκαν οι κινητήρες για BMW Z4 και Toyota Supra

Την κίνησή του αναλαμβάνει ένα 1.200άρι VVT-iμηχανικό σύνολο, το οποίο πιθανώς να προέρχεται από άλλα μοντέλα της Daihatsu και να έχει απόδοση 88 ίππων και 108 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT.

Το μοντέλο αυτό όταν βγει στην παραγωγή θα προορίζεται για ασιατικές αγορές, ενώ στην Ευρώπη δεν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του, αφού η Daihatsu έχει αποχωρήσει από τις 31 Ιανουαρίου 2013. Κάποιοι πάλι θα θυμηθούν το Daihatsu Applause που πωλούνταν και στην Ευρώπη και κατασκευάστηκε μεταξύ 1989 – 2000.

Διαβάστε ακόμη: Καινοτόμος κινητήρας βενζίνης χωρίς μπουζί από τη Mazda

Get it on Google Play Download on the App Store