Νέο μικρό SUV Daihatsu δείχνει το επόμενο Terios

Η Daihatsu θα παρουσιάσει στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο μικρό SUV μοντέλο με την ονομασία DN Trec, το οποίο δεν αποκλείεται να αποτελεί τον προάγγελο του μελλοντικού Terios.

Διαβάστε ακόμα: Νέο κουπέ από την Toyota με αποσπώμενη οροφή

Το μήκους 3.980 χλστ., πλάτους 1.695 χλστ. και ύψους 1.600 χλστ. Daihatsu DN Trec ξεχωρίζει εξωτερικά για τον ελκυστικό του σχεδιασμό, από όποια πλευρά και να το δει κανείς. Στο εμπρός άκρο κυριαρχούν τα παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα, η μεγάλη εισαγωγή αέρα και η ποδιά στον προφυλακτήρα. Στο πλαϊνό τμήμα ξεχωρίζουν οι κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στη θέση των καθρεπτών και οι πόρτες που ανοίγουν με αντίθετη φορά, ενώ κομψό είναι και το πίσω άκρο.

Πολύ μοντέρνο και φουτουριστικό είναι το εσωτερικό του Daihatsu DN Trec, όπου το βλέμμα τραβούν οι δύο ψηφιακές οθόνες και η πολύ λεπτή κεντρική κονσόλα με τον επιλογέα ταχυτήτων και το περιστροφικό χειριστήριο. Το πρωτότυπο αυτό SUV της Daihatsu εφοδιάζεται με δύο κινητήρες, έναν 1.000άρι turbo και έναν υβριδικό με 1.2 λτ. μοτέρ βενζίνης. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ανακοίνωσε η ιαπωνική μάρκα για τα δύο αυτά μηχανικά σύνολα.

Διαβάστε ακόμα: Εμφύλιος στον όμιλο VW: VW εναντίον Skoda

Get it on Google Play Download on the App Store