8 νέα Daihatsu στην Έκθεση Ινδονησίας

Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην Τζακάρτα της Ινδονησίας η έκθεση «Indonesia International Motor Show 2013», από τις 19-29 Σεπτεμβρίου και εκεί η Daihatsu παρουσιάζει οκτώ νέα πρωτότυπα μικρά μοντέλα με το σλόγκαν «Daihatsu is our best friend» (η Daihatsu είναι ο καλύτερός μας φίλος).

Ξεκινώντας από το UFC 2 Concept αποτελεί ένα κόμπακτ 7θέσιο MPV Crossover, το οποίο σύμφωνα με την Ιαπωνική φίρμα είναι ένα πολύ εύχρηστο και εύκολο στην καθημερινή οδήγηση αυτοκίνητο. Το CUV Concept είναι ένα Crossover πολλαπλών χρήσεων με σπορτίφ εξωτερική εμφάνιση, ενώ η πίσω πόρτα ανοίγει προς τα πάνω ή προς τα κάτω και τα πίσω καθίσματα έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις.

Ενδιαφέρουσα εμφάνιση διαθέτει το μικρό σπορ όχημα DR Estate Concept με τον κινητήρα των μόλις 660 κ.εκ., θυμίζοντάς μας τον απόγονο του Copen σε κουπέ έκδοση. Το μικρό μοντέλο AYLA της Daihatsu παρουσιάζεται στην Έκθεση της Ινδονησίας σε διάφορες πρωτότυπες εκδοχές, όπως είναι το AYLA GT με την πιο αγωνιστική αισθητική μέσω των αεροδυναμικών βοηθημάτων, το AYLA Xtrack με τα προστατευτικά τμήματα περιμετρικά του αμαξώματός του και την crossover εμφάνιση και το AYLA Luxury με την πιο πολυτελή παρουσία.

Πιο μικρά από το AYLA είναι τα πρωτότυπα NCY και NCZ, μεταξύ των οποίων το πρώτο εστιάζει στην πρακτικότητα και το δεύτερο στην πιο δυναμική εικόνα, τα οποία ενδέχεται να δείχνουν τον αντικαταστάτη του Cuore

Get it on Google Play Download on the App Store