Βελτιωμένα Daihatsu Copen για το Tokyo Auto Salon 2015

Για την έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων Tokyo Auto Salon που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, η Daihatsu παρουσιάζει τις βελτιωμένες εκδοχές του νέου Copen σε διάφορες παραλλαγές. Ξεκινώντας από το πιο σπορτίφ Tamondesign Copen, εφοδιάζεται με 6 ακτινών ανθρακί ζάντες αλουμινίου, με μαύρα τμήματα στους προφυλακτήρες και στα μασπιέ και με δύο μεγάλης διαμέτρου στρογγυλές απολήξεις των εξατμίσεων. Επίσης, η ανάρτηση είναι πιο σφιχτή, ενώ στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί καθίσματα της Recaro.

Ιδιαίτερη εμφάνιση διαθέτει το Copen Lucky-Jacket με το μπλε αμάξωμα και τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά στους θόλους των τροχών, στους προφυλακτήρες και στα μασπιέ, θυμίζοντας crossover όχημα. Ενδιαφέρον είναι και το Copen Robe S με τις ζάντες BBS των 16 ιντσών, τα αμορτισέρ Bilstein, τα καθίσματα Recaro και το τιμόνι Momo. Τέλος, το Copen Love Sanjo με το κίτρινο χρώμα, το καπό από ανθρακόνημα και τις μαύρες ζάντες συνδυάζεται με κιτρινόμαυρο τρέιλερ, το οποίο φοράει ίδιες ζάντες με εκείνες του αυτοκινήτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το μήκους μόλις 3,4 μ. και βάρους 850 κιλών νέο Daihatsu Copen τροφοδοτείται με 3κύλινδρο turbo κινητήρα 660 κ.εκ. απόδοσης 64 ίππων και 92 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store