Νέο Datsun redi-GO Sport με κινητήρα 0.8 λτ. και τιμή 4.700 ευρώ

Η Nissan λανσάρισε στην Ινδία το νέο Datsun redi-GO Sport, το οποίο αποτελεί την κορυφαία έκδοση του μίνι crossover μοντέλου (μήκους 3,4 μ.). Βασισμένο στην έκδοση redi-GO S, διαθέτει αρκετές στιλιστικές διαφορές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, που του χαρίζουν πιο σπορτίφ αισθητική.

Εξωτερικά, το Datsun redi-GO Sport διαθέτει μαύρες λωρίδες στο καπό, οροφή, πόρτα του χώρου αποσκευών και πλαϊνά, η οποία συνδυάζεται με τρεις αποχρώσεις αμαξώματος (κόκκινο, γκρι και άσπρο). Μαύρη είναι ακόμα η μάσκα, τα καλύμματα των τροχών (δεν είναι ζάντες αλουμινίου), η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και οι καθρέπτες. Διαφορετικό σχεδιασμό έχουν οι προφυλακτήρες με το σπόιλερ εμπρός και τα φώτα ημέρας LED και το διαχύτη πίσω.

Το εσωτερικό του Datsun redi-GO Sport είναι πιο σκουρόχρωμο και συνδυάζεται με διακοσμητικά κόκκινου χρώματος στους αεραγωγούς και στο τιμόνι. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται αερόσακος οδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, ράδιο CD με Bluetooth, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό.

Παρά τον πιο σπορτίφ χαρακτήρα του σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, στον κινητήρα δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Το μίνι Datsun εφοδιάζεται με το 3κύλινδρο μηχανικό σύνολο των 799 κ.εκ., απόδοσης 54 ίππων και 72 Nm ροπής, το οποίο συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και προσφέρει κατανάλωση 4,0 λτ./100 χλμ.

 Όσο για την τιμή του Datsun redi-GO Sport, ξεκινάει από 349.479 Ρουπία Ινδίας (4.700 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store