Συλλεκτικό Datsun mi-Do International στην τιμή των 6.000 ευρώ

Το μικρό μοντέλο Datsun mi-Do, το οποίο βασίζεται στο Lada Kalina, λανσάρεται στην Ρωσία σε μια νέα ειδική έκδοση που θα διατεθεί σε μόλις 400 αντίτυπα. Το «συλλεκτικό» Datsun mi-Do International διαθέτει πιο σπορτίφ εμφάνιση εξωτερικά μέσω των σπόιλερ σε κόκκινο ή γκρι χρώμα στον εμπρός προφυλακτήρα, της αεροτομής στην οροφή και των ζαντών αλουμινίου. Ωστόσο παρά τις αισθητικές αναβαθμίσεις δείχνει κάπως άσχημο, ειδικά στο πίσω άκρο.

Για το εσωτερικό η Datsun αναφέρει ότι υπάρχουν επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές, διακοσμητικά χρωμίου και ένθετα στα μασπιέ με το λογότυπο «International». Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ABS, μετωπικοί αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων, υδραυλικό τιμόνι, trip computer, air condition, θερμαινόμενα καθίσματα κ.λπ. Η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή, αφού κοστίζει 542.000 ρούβλια (6.065 ευρώ).

Όσο για την κίνηση του Datsun mi-Do International υπάρχει ένα παλαιάς τεχνολογίας μηχανικό σύνολο 1.6 λίτρων απόδοσης 87 ίππων, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 12,0 δλ. και κατανάλωση 7,0 λτ./100 χλμ. (14,3 δλ. και 7,7 λτ./100 χλμ. με το αυτόματο 4άρι κιβώτιο).

Get it on Google Play Download on the App Store