Η BMW Σειρά 7 που σώζει ζωές στον πόλεμο!

Ο Άκο Αμπντουλραμάν όταν δέχθηκε επίθεση από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), στην ιρακινή πόλη Κιρκούκ, συνειδητοποίησε πως έπρεπε να αποκτήσει ένα τεθωρακισμένο αυτοκίνητο.

Και τελικά το έκανε, αγοράζοντας σε δημοπρασία μία αλεξίσφαιρη BMW Σειρά 7 Ε32. «Χάρηκα πάρα πολύ μόλις πήρα το αυτοκίνητο γιατί μπορούσα εγώ και οι φίλοι μου να κάνουμε ανενόχλητοι τις βόλτες μας, χωρίς να μας νοιάζουν οι σφαίρες» λέει ο ίδιος.

Όμως γρήγορα κατάλαβε πως με το αυτοκίνητό του μπορούσε να σώσει ζωές αμάχων και όχι απλώς να κάνει βόλτες. «Είμαι ένας μαχητής και έχω ένα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, θα ήταν ντροπή για μένα αν δεν βοηθούσα» είπε ο ίδιος.

Και κάπως έτσι άρχισε να οδηγεί την BMW του μέσα στην πόλη, επιστρέφοντας ξανά και ξανά για να μεταφέρει τραυματίες, ενώ δεχόταν τις σφαίρες των μαχητών του ΙΚ.

Κατάφερε λοιπόν να μεταφέρει/σώσει 70 ανθρώπους, ενώ το αυτοκίνητό του όπως λέει έχει δεχθεί πάνω από 50 σφαίρες!

Πάντως η προσφορά και η θυσία του για τους συνανθρώπους του δεν έγινε άδικα, αφού ο δήμαρχος του Κιρκούκ τον ευχαρίστησε προσωπικά, ενώ του πρόσφερε επίσης μια ανταμοιβή 500.000 ιρακινών δηναρίων (400 ευρώ περίπου) για τις πράξεις του.

Get it on Google Play Download on the App Store