Νέο extreme pick-up Ram Rebel Black Edition (+video)

Θέλοντας να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση για το κορυφαίο pick-up της Rebel, η αμερικάνικη Ram παρουσιάζει το νέο Rebel Black Edition, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Το Ram Rebel είναι η πιο extreme έκδοση του pick-up Ram 1500 που διατίθεται στις Η.Π.Α., περιλαμβάνοντας μια νέα αερανάρτηση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αμορτισέρ της Bilstein, ειδικές ποδιές στους προφυλακτήρες με γάντζους πρόσδεσης, μια πιο σκουρόχρωμη γρίλια και μεγάλους τροχούς.

Διαβάστε ακόμα: «Αγροτικό» Alfa Romeo για γέλια και κλάματα

Στη νέα έκδοση Black Edition η Ram τονίζει περαιτέρω την εμφάνιση του Rebel, αφού του προσφέρει ένα εντελώς μαύρο εμπρόσθιο τμήμα με κεντρικά τοποθετημένο το σήμα της εταιρείας, αλλά και μαύρους τροχούς. Στο εσωτερικό, το μαύρο κυριαρχεί, ενώ υπάρχουν καθίσματα στο ίδιο χρώμα με γκρι ραφές ή προαιρετικά ένα δερμάτινο σαλόνι πάλι στην ίδια απόχρωση.

Το νέο Ram Rebel Black Edition μετά το ντεμπούτο του στο Ντιτρόιτ (9-22 Ιανουαρίου), θα ξεκινήσει τη διάθεσή του στις Η.Π.Α. τον Μάρτιο. Μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον 3,6 λίτρων V6 Pentasta rβενζινοκινητήρα και τετρακίνηση, είτε με τον κορυφαίο 5,7 λίτρων V8 Hemi σε 4Χ2 ή 4Χ4 επιλογή.

Get it on Google Play Download on the App Store