Θα αναβιώσει η Opel το Calibra;

Πριν λίγες εβδομάδες η Opel παρουσίασε το Insignia Grand Sport το οποίο αποτελεί τον διάδοχο του Insignia (διαβάστε εδώ τα πάντα για το νέο Opel Insignia Grand Sport), ενώ πλέον θα το δούμε και σε τετρακίνητη έκδοση (δείτε εικόνες και διαβάστε πληροφορίες για το νέο τετρακίνητο Insignia Grand Sport).


Κάποιοι ψίθυροι όμως, οι οποίοι έρχονται από Γερμανία μεριά, κάνουν λόγο και για κούπε έκδοσή του, με την οποία η Opel θα αναγεννήσει το θρυλικό κουπέ της, το Calibra.

Δείτε επίσης: Συγκριτική μάχη ανάμεσα στα πετρελαιοκίνητα Toyota Yaris και Opel Corsa 

Φυσικά από την επίσημη Opel κανείς δεν έχει πει το παραμικρό για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ακόμη και αν βλέπαμε κουπέ έκδοση του νέου Insignia αυτή δεν θα έφερε το όνομα Calibra.

Ανταποκρινόμενος στις παραπάνω φήμες πάντως και ανεξαρτήτως αν τελικά το αυτοκίνητο θα λέγεται Calibra ή απλώς Insignia Grand Coupe, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Theophilus Chin, έχοντας κατά νου το Opel Calibra του παρελθόντος και βασισμένος στο νέο Insignia, μας παρουσιάζει μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, την πιθανή μορφή του γερμανικού κουπέ μοντέλου.

Διαβάστε ακόμη: Έχει ελπίδες το Opel Insignia Grand Sport OPC;

Εσείς τι λέτε; Να φτιάξει η Opel τον διάδοχο του Opel Calibra; Και αν ναι, θα θέλατε να μοιάζει με το εικονιζόμενο μοντέλο;

Get it on Google Play Download on the App Store