Σκίτσο του Pininfarina Sergio concept

Μετά το teaser του πρωτότυπου Pininfarina Sergio που είχε δημοσιευθεί πριν από ένα μήνα αποκαλύπτεται το σκίτσο του εν λόγω concept, το οποίο όπως διακρίνεται είναι ένα 2θέσιο σπορ αυτοκίνητο, χωρίς παράθυρα και εμπρός παρμπρίζ και δίχως πόρτες. Παράλληλα ξεχωρίζει για το πολύ χαμηλό και σφηνοειδές του ρύγχος με τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα, ενώ μοιάζει σαν το πίσω του μέρος να είναι το μπροστινό!

Το Pininfarina Sergio concept έχει σχεδιαστεί στη μνήμη του αξέχαστου και διάσημου σχεδιαστή αυτοκινήτων Sergio Pininfarina, ο οποίος απεβίωσε τον Ιούλιο του 2012 σε ηλικία 85 ετών, ενώ ο σχεδιαστικός οίκος είχε ανακοινώσει σχετικά:

«Ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο Pininfarina είναι έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το όνομά του είναι SERGIO και είναι αφιερωμένο στον Sergio Pininfarina, τον άνθρωπο που δημιούργησε μυθικά αυτοκίνητα. Ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που επαναφέρει το πνεύμα των εξαιρετικών δημιουργιών που γεννήθηκαν από το μολύβι του Sergio Pininfarina, προσαρμοσμένο σε ένα σύγχρονο όραμα στο όνομα της αποκλειστικότητας, την καινοτομίας και του πάθους». 

Get it on Google Play Download on the App Store