Αγόρασε BMW M3 20ετίας και κλαίει… (+video)

Είναι ωραίο να κάνεις το παιδικό σου όνειρο πραγματικότητα και τα αυτοκίνητα δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτό ακριβώς έκανε και ο πρωταγωνιστής μας στο video που ακολουθεί παρακάτω, στο οποίο θα τον δούμε να μας παρουσιάζει για ποιο λόγο κλαίει τα λεφτά του…

Ο Alex Kersten, όπως ονομάζεται, είναι εδώ και λίγο καιρό περήφανος (;) ιδιοκτήτης μιας BMW M3 E36. Πρόκειται για ένα sport coupe 20ετίας το οποίο όπως λέει ο ίδιος ήταν το όνειρό του όταν ήταν παιδί και πλέον χάρη στην απαξίωση κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα, αγοράζοντάς το 8.000 ευρώ (αξίζει να αναφέρουμε πως και στη χώρα μας βρίσκεις μια BMW M3 E36 σε αυτά τα λεφτά περίπου). Το ποσό είναι λογικά αν σκεφτείς πως παίρνεις ένα μοντέλο το οποίο έχει μείνει στην ιστορία και φυσικά είναι πολύ ικανό ακόμη και μετά από 20 χρόνια.

Η τιμή αγοράς όμως είναι μόνο η αρχή, όπως μας εξηγεί και ο Alex καθώς, μετά από λίγους μήνες έχει πληρώσει για τη συντήρησή της το ποσό των 3.000 ευρώ και εξηγεί με ακρίβεια στο video σε τι ακριβώς ανταλλακτικά και εργασίες πήγαν αυτά τα χρήματα. Μάλιστα, όπως συμπληρώνει, θα χρειαστεί και άλλα λεφτά, προκειμένου να φέρει σε καλή κατάσταση το αυτοκίνητό του, καθώς χρειάζεται επιδιόρθωση το διαφορικό.

Τελικά, στο τέλος αναρωτιέται αν άξιζε να πάρει τη M3 E36 καθώς πλέον του έχει κοστίσει 11.000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, ενώ κανείς δεν θα βρεθεί να του τα δώσει αν πουλήσει το δικό του αυτοκίνητο. 

Get it on Google Play Download on the App Store