Schumacher: Η φωτογραφία του 1.000.000 ευρώ

Από την στιγμή που έγινε το ατύχημα του Michael Schumacher, σχεδόν τρία χρόνια πριν έως και σήμερα, δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία του, από τον αγώνα που δίνει για τη ζωή του. Είναι επομένως λογικό να υπάρχουν επιτήδειοι που προσπαθούν να θησαυρίσουν από μία τέτοια εικόνα. Όπως κάποιος που ζήτησε 1.000.000 ευρώ για μία φωτογραφία του Schumacher από το κρεβάτι του πόνου…

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 ο Michael Schumacher είχε σοβαρό ατύχημα όπως είναι πλέον γνωστό σε όλους, κάνοντας σκι (πιο πάνω τον βλέπουμε σε εικόνα αρχείου από παλαιότερη στιγμή και όχι από την ημέρα του ατυχήματος). Έκτοτε δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή και φυσικά να επανέλθει.

Δείτε επίσης: Σπάνιο Mitsubishi Lancer Evo II RS του 1995 για 18.500 ευρώ

Μάλιστα η στάση της οικογένειάς του είναι πολύ διακριτική και δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία εικόνα από τον Schumi, ενώ και οι πληροφορίες που μας δίνουν είναι λίγες και μόνο όταν υπάρχει πραγματικά λόγος.

Ακριβώς αυτή η συμπεριφορά είναι που κάνει πολλούς να θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση και να προσπαθήσουν να πάρουν μία εικόνα από τον Γερμανό πρώην πιλότο και πρωταθλητή της F1 προκειμένου να θησαυρίσουν από αυτή.

Και όπως αναφέρουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για να βρεθεί ο … πωλητής φωτογραφίας του Schumacher στο κρεβάτι του πόνου, ο οποίος μάλιστα ζητούσε 1.000.000 ευρώ, για την εικόνα που είχε στη διάθεσή του.

Δείτε ακόμη: Η σπάνια Ferrari J50 με κάθε λεπτομέρεια 

Και δεν μιλάμε για φήμες, καθώς ήδη η εκπρόσωπος της οικογένειας Schumacher επιβεβαίωσε πως διεξάγεται σχετική έρευνα.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για εικόνες οι οποίες είναι πρόσφατες ή παλαιότερες. Το δεύτερο σενάριο να είναι πιο πιθανό πάντως, καθώς ο Schumacher βρίσκεται σε ειδικό τμήμα του σπιτιού του στην Ελβετία και δύσκολα θα είχε εκεί πρόσβαση κάποιος επιτήδειος…

Get it on Google Play Download on the App Store