Αμερικάνος τρολάρει άσχημα τη Volkswagen

Ως γνωστόν στην αγορά των Η.Π.Α. η VW μετά το σκάνδαλο diesel προχώρησε σε συμφωνία επαναγοράς των αυτοκινήτων με το πειραγμένο λογισμικό. Μόνο που η συμφωνία αυτή, όπως είναι διατυπωμένη άφησε μερικά κενά, τα οποία κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν και με το παραπάνω. 

Πραγματικά οι Αμερικάνοι δεν έχουν το Θεό τους σε κάποια πράγματα και είναι μέσα στην υπερβολή. Βέβαια από την άλλη, εφόσον μπορούν γιατί να μην το κάνουν…  Ο λόγος για το συμβόλαιο επαναγοράς αυτοκινήτων που εκπόνησε η VW και αφορά αυτοκίνητα που είχαν πειραγμένο λογισμικό το οποίο παραποιούσε τις εκπομπές ρύπων.

Το συμβόλαιο αυτό λοιπόν, είχε μερικά κενά, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα αυτοκίνητα τα οποία επιστρέφονται στα πλαίσια του προγράμματος επαναγοράς θα πρέπει να είναι «λειτουργικά» και να μπορούν κινηθούν από τα μηχανικά τους μέρη.

Δείτε ακόμη: Toyota Auris diesel vs Volkswagen Golf diesel

Ο Joe Mayer λοιπόν, ιδιοκτήτης ενός από τα… πειραγμένα Golf, σκέφτηκε να γδύσει το αυτοκίνητό του και να το επιστρέψει με τα απολύτως απαραίτητα. Έβγαλε τα πάντα, ακόμη και τις πόρτες ενώ στο εσωτερικό έχει αφήσει μόνο το ταμπλό και το κάθισμα του οδηγού. Αφαίρεσε ακόμη και την επένδυση οροφής και την κονσόλα δαπέδου.

Ο dealer στον οποίο πήγε να παραδώσει το αυτοκίνητό του όμως δεν δέχτηκε να το παραλάβει, ενώ του ζήτησε μερικές μέρες διορία για να του απαντήσει. Ο ίδιος ο Joe Mayer είπε πως δεν βλέπει τον λόγο που δεν δέχτηκαν το αυτοκίνητό του, εφόσον είναι λειτουργικό και μπορεί να κινηθεί, όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο επαναγοράς και θα συμβουλευτεί δικηγόρο.

Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε βρε Joe… Γιατί δεν έβγαλες και τις ζάντες αλουμινίου να βάλεις πάνω σιδερένιες και να τους το πας;

Get it on Google Play Download on the App Store