Πωλείται αυτό το Nissan GT-R με 950 άλογα

Αυτό το Nissan GT-R έχει φτιαχτεί από τον ιδιοκτήτη του για να του χαρίζει μερικές απολαυστικές ημέρες, όταν επισκέπτεται την πίστα, καθώς είναι στημένο αποκλειστικά για τέτοιου είδους χρήση. Πλέον όμως το πουλάει στο e-bay με την τιμή του να είναι στα 85.000 ευρώ.

Το νέο Nissan GT-R η ιαπωνική μάρκα το κοστολογεί λίγο πάνω από τα 100.000 ευρώ αλλά με αρκετά λιγότερα χρήματα αυτό εδώ το Nissan GT-R κάνει το καινούργιο να… ντρέπεται. Και αυτό γιατί εκτός από τα 950 άλογα (με αγωνιστικό καύσιμο, 850 άλογα με κανονική βενζίνη) , έχει και μία σειρά από βελτιώσεις, προκειμένου να γίνει ένα όπλο πίστας.

Δείτε επίσης: Πωλείται αυτό το Renault 5 Turbo

Ο ιδιοκτήτης του ισχυρίζεται πως έχει ρίξει στο GT-R συνολικά 115.000 ευρώ περίπου σε αναβαθμίσεις, ενώ έχει ασχοληθεί μαζί του περισσότερες από 2.000 ώρες.

Στο οδόμετρό του, αυτό το Nissan GT-R έχει μόλις 15.000 χλμ. με τα μισά περίπου από αυτά να έχουν γίνει σε διάφορα αυτοκινητοδρόμια. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του, μαζί με το αυτοκίνητο δίνει και τα χρονομετρημένα ρεκόρ του σε διάφορες πίστες της Αμερικής. Εδώ μπορείτε να δείτε την αγγελία του αυτοκινήτου στο e-bay.

Get it on Google Play Download on the App Store