Τέρας αποκαλεί ο Ronaldo το νέο αυτοκίνητό του. Δείτε ποιο είναι

Ακόμη ένα εργαλείο πρόσθεσε στη συλλογή του ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo. Αυτό δεν είναι άλλο από την εικονιζόμενη Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, την οποία και πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram, με όχι και τόσο καλή φωτογραφία όπως βλέπετε παραπάνω.

Προφανώς και αν έχεις τα λεφτά του Cristiano Ronaldo όταν έρχονται τα Χριστούγεννα παίρνεις δώρο στον εαυτό σου το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, αλλά όχι σε μινιατούρα… αλλά σε κανονικό…

Δείτε επίσης: Πωλητήριο σε Alfa Romeo και Maserati;

Αυτό έκανε λοιπόν και ο ίδιος, καθώς φέτος έκανε κέφι τη Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe και την έχει πλέον στο γκαράζ του. Το «νέο τέρας» όπως το περιγράφει ο ίδιος, έχει κάτω από το καπό του βενζινοκινητήρα 5.5 λτ. V8 ο οποίος αποδίδει 585 ίππους και 760 Nmροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο AMG Speed shift Plus 7G-Tronic, ενώ η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4MATIC.

Για να σας δώσουμε μία εικόνα για τις επιδόσεις του νέου αποκτήματος του Cristiano, για το 0- 100 χλμ./ώρα χρειάζεται 4,2 δλ. με την τελική του να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Για την ιστορία να πούμε πως η συλλογή του Cristiano Ronaldo περιλαμβάνει ήδη, Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C, Bugatti Veyron Super Sport και πολλά ακόμη supercars και πολυτελή μοντέλα των Ferrari, Mercedes, Bentley κλπ…

Get it on Google Play Download on the App Store