Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μία από τις 150 Lamborghini Diablo SE30

Η Lamborghini Diablo SE30 είναι ένα πολύ ιδιαίτερο supercar, το οποίο ξεχώριζε για τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα του. Ουσιαστικά ήταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο σε… πολιτική έκδοση. Μία από τις 150 Diablo SE30 που κατασκευάστηκαν βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μετά από καιρό σε γκαράζ και πωλείται στην τιμή των 120.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ιταλικό supercar είναι άθλια και θα χρειαστεί πολύ χρήμα και χρόνος από τον μελλοντικό ιδιοκτήτη, προκειμένου το αυτοκίνητο να έρθει στην αρχική του μορφή.

Δείτε επίσης: BMW M1 παρατημένη σε γκαράζ βρέθκε μετά από 34 χρόνια 

Φυσικά αυτό είναι και το ζητούμενο μίας αναπαλαίωσης, αλλά από την άλλη εδώ μιλάμε για ένα πραγματικά δύσκολο πρότζεκτ, αφού τόσο το αμάξωμα όσο και το εσωτερικό θέλουν πάρα πολύ δουλειά.

Η εικονιζόμενη Diablo SE30 έχει μόλις 9.500 χλμ. στο οδόμετρό της και σύμφωνα με τον άνθρωπο ο οποίος την πουλάει (δείτε εδώ την αγγελία της Lamborghini Diablo SE30 στο ebay), έχει αγοραστεί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Eδώ και δέκα χρόνια το αυτοκίνητο καθόταν σε γκαράζ, αφού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης εγκατέλειψε την προσπάθειά του να το επαναφέρει στις ημέρες δόξας του.

Αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζει περίπου η αναπαλαίωση ενός τέτοιο αυτοκινήτου, τότε να σας πούμε πως η εκτίμηση του πωλητή κάνει λόγο για περίπου 200.000 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store