Ανάκληση για όλες τις Maserati Levante S!

Η Maserati Levante S είναι η κορυφαία έκδοση του πολυτελούς ιταλικού SUV και πλέον, η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανακαλεί όλα τα μοντέλα της top αυτής έκδοσης στις Η.Π.Α., για πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαβάστε ακόμα: Maserati Levante: Κινητήρες, επιδόσεις και τιμές

Το πρόβλημα με την ανάκληση στην κορυφαία Maserati Levante έχει να κάνει με ένα ζήτημα με την μετάδοση και ειδικότερα, επειδή υπάρχει περίπτωση ο κινητήρας να σβήσει ή το αυτόματο κιβώτιο να έρθει μόνο του στη «νεκρά» θέση, όταν το αυτοκίνητο κινείται με πολύ χαμηλή ταχύτητα (σχεδόν 3,5-4 χλμ./ώρα).

Σύμφωνα με τις αρχές ασφαλείας των Η.Π.Α., αποδείχθηκε ότι υπάρχει περίπτωση ατυχήματος και έτσι, αποφασίστηκε να ανακληθούν όλες οι Maserati Levante S (1.515 αυτοκίνητα) που έχουν πωληθεί στην Αμερική, για να γίνει ένα update στο software του κινητήρα και να λυθεί το πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμα: H Mercedes πέρασε σε πωλήσεις στη χώρα μας τις Opel και Toyota!

Η νέα ανάκληση της Maserati Levante στις Η.Π.Α. είναι η τρίτη που γίνεται μέσα σε διάστημα μόλις 10 μηνών από το ξεκίνημα των πωλήσεών της στη χώρα, κάτι που όπως είναι λογικό έχει ανάψει τις συζητήσεις για την αξιοπιστία της.

Ωστόσο διευκρινίζεται ότι το πρόβλημα με το κιβώτιο της Levante S δεν έχει σχέση με την προηγούμενη ανάκληση 1,1 εκατομμυρίων αυτοκινήτων της Fiat-Chrysler για πρόβλημα και πάλι με το αυτόματο κιβώτιο, το οποίο είχε οδηγήσει σε αρκετά ατυχήματα και τραυματισμούς.

Get it on Google Play Download on the App Store