Θάνατος θεατή στο Ράλι Μόντε Κάρλο! (+video)

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι πέθανε ένας θεατής κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής 1ης ειδικής διαδρομής του Ράλι Μόντε Κάρλο, όταν το Hyundai i20 WRC του Χέιντεν Πάντον γλίστρησε και έπεσε πάνω του, χτυπώντας στη συνέχεια πάνω σε ένα βράχο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άτυχος θεατής καθόταν σε εντελώς λάθος σημείο, στο εξωτερικό της στροφής και χωρίς να υπάρχει κάποια προστατευτική μπαριέρα, με αποτέλεσμα το i20 του Πάντον να πέσει πάνω του σηκώνοντάς τον μάλιστα αρκετά μέτρα στον αέρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, παρότι άμεσα οργανώθηκε η μεταφορά του θεατή στο νοσοκομείο της Νις μέσω ελικοπτέρου, οι γιατροί του νοσοκομείου επιβεβαίωσαν το θάνατό του αργά το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα: Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Hyundai i30 (+video)

Σε ό,τι αφορά στο ατύχημα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, αλλά και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Hyundai, το i20 WRC γλίστρησε πάνω σε πάγο, με αποτέλεσμα να χάσει την πρόσφυσή του και να πέσει πάνω στον θεατή.

Το πλήρωμα του i20 (Πάντον/Κίναρντ) βγήκε χωρίς κανένα πρόβλημα από το αυτοκίνητο, ενώ μετά το ατύχημα οι διοργανωτές ακύρωσαν την ειδική. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τη χθεσινοβραδυνή 2η ειδική, την οποία κέρδισε ο Βέλγος Τιερί Νεβίλ επίσης με i20 WRC.

Get it on Google Play Download on the App Store