Έρχεται γαλλικό supercar από την DS;

Πολλά ακούμε τελευταία και αφορούν σπορ μοντέλα υπερεπιδόσεων από διάφορες εταιρείες και αυτή τη φορά είναι η σειρά της Citroen ή μάλλον καλύτερα της DS να μπει στο παιχνίδι της φημολογίας που την θέλει να κατασκευάζει supercar.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το νέο Citroen C3 Diesel

Συγκεκριμένα, φήμες από την Γαλλία κάνουν λόγο για παραγωγή του εικονιζόμενου DS E-Tense, το οποίο είχαμε δει το 2016 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό supercar με εντυπωσιακή εμφάνιση, έτσι μας συστήθηκε τουλάχιστον, το όνομα του οποίου έχει ήδη κατοχυρωθεί από την Citroen.

Φυσικά αυτό δεν συνεπάγεται και παραγωγή του μοντέλου. Παρόλα αυτά, το αφεντικό του ομίλου PSA (Peugeot– Citroen– DS) Carlos Tavares, σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως «θέλουμε ένα supercar που θα δείχνει τις δυνατότητες της DS».

Διαβάστε ακόμη: Οι μάρκες που googlάραμε περισσότερο το 2016

Φυσικά μιλάμε για ένα μοντέλο το οποίο δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι πλήρως ηλεκτρικό (ανταγωνιστής του Tesla) ή υβριδικό ενώ θα πρέπει να το περιμένουμε προς το 2020, αφού για το 2018 η γαλλική μάρκα DS, θυγατρική της Citroen, έχει στα σκαριά SUV μοντέλο και ασχολείται με την εξέλιξή του αυτή τη στιγμή. 

Get it on Google Play Download on the App Store