Τα εντυπωσιακά οπίσθια της Giulia!

Εκεί έξω υπάρχει πολύ φαντασία και χάρη στο διαδίκτυο μπορούν κάποιοι να εκφραστούν. Ένας από αυτούς είναι και ο σχεδιαστής ψηφιακών εικόνων Khyzyl Saleem, ο οποίος μας έδωσε μια απίστευτη εικόνα για το πίσω μέρος της Alfa Romeo Giulia με αναβολικά…

Ο νεαρός Βρετανός σχεδιαστής, όπως λέει στο λογαριασμό του στο facebook δέχτηκε μία πρόκληση από έναν φίλο του, φωτογράφο αυτοκινήτων, ο οποίος του έστειλε την φωτογραφία με το πίσω μέρος της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και του είπε «για να δούμε τι μπορείς να κάνεις με αυτή την εικόνα;».

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα – Επιστρέφει η Lancia Delta Integrale;

Ο Saleem σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο φίλος του και έτσι έχουμε αυτό το μάλλον εκκεντρικό αποτέλεσμα, το οποίο κάποιοι θα λατρέψουν και κάποιοι θα μισήσουν.

Δυστυχώς έχουμε εικόνα μόνο από το πίσω μέρος, στο οποίο διακρίνουμε το φαρδύτερο bodykit, τα πολύ φαρδιά ελαστικά και τις δύο τριπλές απολήξεις εξάτμισης, στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Σίγουρα, προς το παρόν μιλάμε για μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, αλλά μην απορήσετε αν σε μερικούς μήνες δούμε έτσι την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, από καμιά εταιρεία βελτίωσης όπως η Liberty Walk, που φημίζεται για κάτι τέτοιες μετατροπές.

 

Get it on Google Play Download on the App Store