Το μικρό αδερφάκι του Honda NSX

Μπορεί προς το παρόν να έχουμε να κάνουμε με φήμες αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Φαίνεται λοιπόν πως στη Honda ετοιμάζουν νέο σπορ μοντέλο το οποίο θα είναι κάτω από το NSX και θα ονομάζεται είτε S1000 είτε ZSX. Ας δούμε λοιπόν τι λένε οι πληροφορίες.

Η πρώτη φορά που οι φήμες για Honda S1000 ή μικρότερο NSX αν θέλετε είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν το 2013. Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα επίσημο δεν έχουμε δει από την Honda, αλλά φαίνεται πως θα το δούμε τον Οκτώβριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Εκεί, σύμφωνα με φήμες πάντοτε, θα δούμε το νέο σπορ μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο θα έχει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το Honda NSX και θα τοποθετηθεί στην γκάμα της μάρκας ανάμεσα σε αυτό και στο S660.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει το Honda S2000 με ηλεκτρικό μοτέρ και τούρμπο

Το Honda S1000 (το οποίο εδώ βλέπουμε σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Spyder7) θα έχει μοτέρ βενζίνης χωρητικότητας 998 κ.εκ. τοποθετημένο κεντρικά, το οποίο θα αποδίδει 130 ίππους. Όπως και να έχει οι πληροφορίες είναι πολλές που μας έρχονται είναι πολλές και συγκεχυμένες και δεν μπορούμε να επεκταθούμε περισσότερο.

Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως η 45η έκθεση του Τόκιο θα είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα αυτοκινητικά γεγονότα για το 2017 καθώς τόσο η Hondaόσο και η Toyota(αλλά και οι άλλες ιαπωνικές μάρκες) ετοιμάζονται να κάνουν αίσθηση.

 

Get it on Google Play Download on the App Store