Ανασταίνοντας ένα παρατημένο Mitsubishi Lancer Evo IX (+video)

Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία! Ακόμη και τα αυτοκίνητα σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Και αυτό το εγκαταλελειμμένο Mitsubishi Lancer Evo IX έπεσε στα κατάλληλα χέρια ενός ανθρώπου που θα του δώσει τη ζωή που του αξίζει.

Το Lancer Evo αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς η Mitsubishi αποφάσισε να σταματήσει οριστικά την παραγωγή του, ενώ παράλληλα κάνει ακόμη μία, τελευταία προσπάθεια να εκμεταλλευτεί όσο γίνεται το όνομά του, με την δημιουργία του Grand Lancer, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε επίσης: Ποσό ρεκόρ για να αλλάξει χέρια η Porsche 959 Sport

Όμως στη συνείδηση όλου του κόσμου που αγαπά τα αυτοκίνητα, το Evo κατέχει περίοπτη θέση και σίγουρα δεν αξίζει άδοξο τέλος σε αυτό.

Έτσι και ο Rob Ferreti, ο οποίος είναι διάσημος μπλόγκερ και συλλέκτης supercars, αποφάσισε να ασχοληθεί με την ανάσταση ενός παρατημένου Mitsubishi Lancer Evo IX.

Ξεκίνησε λοιπόν το project της αναβίωσης του συγκεκριμένου Lancer Evo IX το οποίο μπορούμε να δούμε και στο video που ακολουθεί πιο κάτω. Ένα project το οποίο σίγουρα απαιτεί αφοσίωση από τον ίδιο, πολύ χρόνο και χρήμα.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος έχει τεράστια πείρα από τέτοια εγχειρήματα και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο ιαπωνικό, τετρακίνητο, σπορ σεντάν.

Get it on Google Play Download on the App Store