Η «απαγορευμένη» φωτογραφία του Pagani με τη νέα του Ferrari

Λίγες ημέρες πριν είδαμε τον Horacio Pagani να ποζάρει με καμάρι εμπρός από το νέο του απόκτημα, μία Porsche 911 R. Αυτή τη φορά όμως έχουμε μία… απαγορευμένη εικόνα αυτόν να ποζάρει δίπλα στο νέο του απόκτημα, μία Ferrari F12tdf και μάλιστα tailor made ειδικά για αυτόν.

Και λέμε «απαγορευμένη» σε εισαγωγικά, γιατί ο Horacio Pagani ποζάρει με τη Ferrari F12tdf του ακριβώς στο σημείο του Μαρανέλο που έχει πινακίδες πως απαγορεύεται η φωτογράφηση. Στη δεύτερη εικόνα, τη… νόμιμη, που μπορείτε να δείτε πιο πάνω έχει τραβήξει φωτογραφία μόνο του αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Ο Pagani πήρε την Porsche του…

Ο κύριος Pagani διάλεξε την Ferrariτου με κόκκινο αμάξωμα και λευκή ρήγα σε χρυσό περίβλημα. Όσον αφορά το εσωτερικό της, εκεί όπως τουλάχιστον διακρίνουμε από την εικόνα, ο Pagani διάλεξε λευκό και καφέ χρώμα.    

Όπως προαναφέραμε, το συγκεκριμένο supercar είναι φτιαγμένο ειδικά για τον Pagani από το τμήμα Ferrari Tailor Made και έχει και ειδική πλακέτα που αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη.

Εμείς να θυμίσουμε πως η Ferrari F12tdf εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6.3 λτ., απόδοσης 780 ίππων στις 8.500 σ.α.λ. και 705 Nm ροπής στις 6.250 σ.α.λ., με το 80% να είναι διαθέσιμη από τις 2.500 σ.α.λ. Το πανίσχυρο μοτέρ επιταχύνει το βάρους 1.415 κιλών αμάξωμα στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δλ., στα 0-200 χλμ./ώρα σε 7,9 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 340 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Τράκαρε η μία και μοναδική Pagani Zonda ZoZo 

Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 125 ίππους στο λίτρο και η αναλογία κιλών/ισχύ είναι στα 1,81 κιλά/ίππο. Όσο για την κατανάλωση η ιταλική φίρμα ανακοινώνει 15,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 στα 360 γρ./χλμ.

Εκτός από το ότι είναι ισχυρότερη κατά 40 ίππους και 15 Nm ροπής από την F12 berlinetta, είναι και ελαφρύτερη κατά 110 κιλά, μέσω της εκτενούς χρήσης τμημάτων από ανθρακόνημα στο αμάξωμα και στο εσωτερικό και με τον ανασχεδιασμό των μηχανικών μερών.

Get it on Google Play Download on the App Store