Νέο ιταλικό supercar σε πέντε μονάδες των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ

Η φετινή, διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα δούμε σε αυτή εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλά και φοβερά supercars. Ένα από αυτά είναι και το Italdesign Speciali το οποίο θα εφοδιάζεται με τον 5.2 λτ. V10 του ομίλου Volkswagen.

Αν και η Italdesign δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επισήμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπεραυτοκινήτου της, αναμένουμε πάνω από 600 άλογα και τουλάχιστον 560 Nm ροπής, καθώς αυτά είναι και τα νούμερα που αποδίδει το συγκεκριμένο μοτέρ στα Audi R8 και Lamborghini Huracan.

Διαβάστε ακόμη: Θα μας τρελάνει ο Ronaldo! Δείτε τι έβγαλε από το γκαράζ του για βόλτα…

Πάντως παρά το γεγονός πως δεν ανακοίνωσε ιπποδύναμη, η Italdesign έδωσε τα νούμερα των επιδόσεων του Speciali, αναφέροντας πως το δημιούργημά της για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 3,2 δλ. και η τελική του ταχύτητα είναι στα 330 χλμ./ώρα.

Όσον αφορά στην εμφάνισή του, το Speciali είναι άκρως εντυπωσιακό και επιθετικό, γεμάτο αεραγωγούς και αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ κάποια σημεία του παραπέμπουν έστω και λίγο, τόσο σε Lamborghini όσο και σε Audi.

Η παραγωγή του Italdesign Speciali θα ξεκινήσει στο Τορίνο και θα κατασκευαστεί σε μόλις πέντε μονάδες οι οποίες θα τιμολογηθούν στα 1.500.000 ευρώ.

 

Get it on Google Play Download on the App Store