Προσπάθησε να πουλήσει «μαϊμού» Lamborghini (+video)

Μπορεί για όσους δεν ασχολούνται και πολύ με τα αυτοκίνητα να μην είναι εύκολο να βρουν τις διαφορές ανάμεσα σε μία γνήσια και σε μία «μαϊμού» Lamborghini. Αν όμως ασχολείσαι τότε σίγουρα μπορείς να βρεις τις διαφορές.

Όπως ασχολείται φυσικά και ο Rob Ferretti ο οποίος είναι γνωστός στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού, καθώς είναι ένας από τους συνιδρυτές της εταιρείας ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων Gotham Dream Cars.

Φυσικά μέσα σε όλα τα άλλα που κάνει, ασχολείται και με αγοραπωλησίες supercars και όπως είναι λογικό το μάτι του κόβει. Όταν λοιπόν πήγε ένας ιδιοκτήτης μίας και… καλά Lamborghini Aventador να του την πουλήσει εκείνος αντί να τον πάρει με τις… πέτρες έβγαλε την κάμερα και άρχισε να βιντεοσκοπεί το αυτοκίνητο και να το προμοτάρει, προκειμένου να το νοικιάσει όποιος ενδιαφέρεται…

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η μόνη McLaren που μπορούμε να αγοράσουμε

Εξάλλου τα supercars που διαθέτει προς ενοικίαση κοστίζουν 2.000 δολάρια την ημέρα και μία ρέπλικα της Lamborghini Aventador θα κόστιζε πολύ λιγότερο. Εξάλλου αυτή εδώ που βλέπουμε στο video δεν είναι και πολύ κακή και σε ένα πέρασμά της μπορεί να ξεγελάσει αρκετούς.

Για την ιστορία να πούμε πως η συγκεκριμένη ρέπλικα βασίζεται στην Pontiac GTO και εφοδιάζεται με μοτέρ V8 της Chevrolet. Επομένως έχει και τη δύναμη και τον ήχο. Παρόλα αυτά, είμαστε σίγουροι πως δεν είναι από τα αυτοκίνητα στα οποία ένας φίλος του αυτοκινήτου θα ήθελε να οδηγεί…

Get it on Google Play Download on the App Store