Ο γιός του Μίκαελ Σουμάχερ μαθαίνει να οδηγεί (+video)

Μπορεί να έχει στα… γονίδιά του την ικανότητα του να οδηγεί τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα και εξάλλου το έχει ήδη αποδείξει στις πίστες έχοντας κατακτήσει αρκετές νίκες σε διάφορα Πρωταθλήματα, όμως ακόμη και ο γιός του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1, του Μίκαελ Σουμάχερ, πρέπει να μάθει να οδηγεί στο δρόμο και να πάρει το δίπλωμά του όπως και εμείς οι υπόλοιποι, κοινοί θνητοί.

Ο Μικ Σουμάχερ γίνεται σήμερα 18 ετών και δικαιούται πλέον και επίσημα δίπλωμα οδήγησης, όμως η Mercedes δημιουργεί μια νέα σειρά από 5 βίντεο όπου ο υιός Σουμάχερ μαθαίνει να οδηγεί από τον δημοφιλή κωμικό Harry G, πίσω από το τιμόνι μιας Mercedes-AMG A 45.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Mercedes GLC Coupe 250 4MATIC

Τα βίντεο αυτά μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού είναι σίγουρο ότι ο μικρός Σουμάχερ ξέρει καλά να οδηγεί, από την άλλη όμως θα χρησιμοποιηθούν από τη Mercedesως μια νέα προωθητική καμπάνια στο Facebook και το Youtube, αφού ο Μικ Σουμάχερ είναι ο νέος Πρεσβευτής της εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση το πρώτο από αυτά τα βίντεο είναι στο «αέρα» και έχει πολύ ενδιαφέρον, ιδίως στο σημείο όπου ο Μικ δέχεται κλήση από τον Νίκο Ρόσμπεργκ που του εύχεται να χαρεί την πρώτη του φορά που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι…

 

Get it on Google Play Download on the App Store