Δύο νεκροί σε βελτιωμένο αυτοκίνητο. Έγινε θάλαμος αερίων… (+video)

Είναι θλιβερό αλλά δυστυχώς είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Ο λόγος για τον θάνατο δύο νεαρών, επιβατών του εικονιζόμενου Ford Fiesta ST, που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από κακή βελτίωση του αυτοκινήτου.

Το εικονιζόμενο Ford Fiesta ST ανήκε σε 20χρονο Βρετανό ο οποίος πριν από έναν χρόνο βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του αυτοκινήτου του, μαζί με τον 23χρονο φίλο του, που ήταν συνοδηγός.

Όπως ήταν φυσικό, ο θάνατός τους αποτέλεσε μυστήριο και έτσι οι ειδικοί ανέλαβαν να βρουν απάντηση στο ερώτημα «τι προκάλεσε τον θάνατο των δύο επιβατών;».

Δείτε επίσης: Επική βελτίωση Nissan GT-R

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση των αρχών αιτία θανάτου των δύο επιβατών ήταν η ασφυξία και η δηλητηρίαση λόγω καυσαερίων εντός της καμπίνας. Καυσαέρια που προήλθαν από βελτιώσεις στον κινητήρα και στο σύστημα εξαγωγής των καυσαερίων του.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών, το Ford Fiesta ST είχε διαρροή στις σωληνώσεις της εξαγωγής στο χώρο του μηχανοστασίου, η οποία είχε αλλαχτεί και δεν ήταν εργοστασιακή (ενώ είχε αφαιρεθεί και ο καταλύτης), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την προσθήκη αεραγωγών στο καπό, δηλητηριώδη αέρια να περνούν μέσω της εισαγωγής αέρα της καμπίνας στο εσωτερικό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να πεθάνουν σαν σε θάλαμο αερίων… Πριν λοιπόν κάνετε οποιεσδήποτε επεμβάσεις στο αυτοκίνητό σας, να συμβουλεύεστε πάντοτε τους ειδικούς.

 

So, although this car needs to go.. I have kinda fallen in love with it after yobbo mode was installed.. so much fun ? #PeronTuned #decelmap #popandbang #spittingflames

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Putt (@tomdjputt96) στις

Get it on Google Play Download on the App Store