Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Volkswagen – Fiat

Τελικά φαίνεται πως κάποια εξέλιξη θα έχουμε όσον αφορά την επαφή του ομίλου VW και του Ομίλου FCA, καθώς αυτή τη φορά ο διευθύνον σύμβουλος της δεύτερης, ο Sergio Marchionne δήλωσε ξεκάθαρα πως αναμένει συνάντηση με τον ομόλογο του στον γερμανικό όμιλο.

Δεν ξέρει τι θέλει ο Marchionne τελικά, καθώς τον τελευταίο μήνα έχει δηλώσει πως θέλει περιμένει την VW για να μιλήσουν, μετά είπε πως δεν περιμένει κανέναν και τώρα επανέρχεται λέγοντας πως αναμένει συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουν την πιθανή σύνδεση των δύο κατασκευαστών

Ο Marchionne έχει επαναλάβει αρκετές φορές πως η λογική εξέλιξη θα είναι ένας γάμος ανάμεσα σε VW και Fiat, καθώς έτσι θα μπορέσει ο γερμανικός όμιλος να παραμείνει ισχυρός και πρώτος στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως. 

Δείτε επίσης: Βελτιωμένο αυτοκίνητο έγινε θάλαμος αερίων και πέθαναν οι δύο επιβάτες του…

Βέβαια τελευταία φορά που τοποθετήθηκε ανοικτά ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν και δήλωσε πως «δεν έχω κανέναν ενδιαφέρον να επιδιώξω μια συγχώνευση με την Volkswagen», ενώ πριν λίγο καιρό είχε πει πως  «η VW αποτελεί ιδανική επιλογή».

Πλέον, περιμένει να ακούσει την πλευρά του ομίλου VW, με τους Γερμανούς πάντως να μην είναι και αυτοί σίγουροι για το τι θέλουν. Ο διευθύνον σύμβουλος του ομίλου, ο κύριο Muller έχει δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε μία συζήτηση με τον όμιλο FCA με θέμα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, από την άλλη όμως έχει πει πως «είμαι σίγουρος για το μέλλον του ομίλου VW με ή χωρίς τον όμιλο FCA).

Μένει λοιπόν να δούμε που το πάνε οι δύο ισχυροί άντρες και αν τελικά θα υπάρξει ή όχι συνεργασία ανάμεσα στους δύο ομίλους.

Get it on Google Play Download on the App Store