Audi S1 με ερπύστριες παίζει στην παραλία! (video)

Αν το Audi S1 σας μοιάζει βαρετό, τότε ένα σετ ερπύστριες σίγουρα μπορούν να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο αυτοκίνητο και να σας κάνουν να πάτε σε μέρη που μέχρι πρότινος δεν θα μπορούσατε να πατήσετε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμη: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Audi S1 (+video)

Το Audi S1 είναι η κορυφαία έκδοση του λιλιπούτειου μοντέλου της γερμανικής μάρκας και αν μη τι άλλο μπορεί να προσφέρει αρκετές οδηγικές συγκινήσεις στον οδηγό του.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο 2.0 TFSI κινητήρας απόδοσης 231 ίππων και 370 Nm ροπής, ο οποίος σε συνδυασμό με τη μόνιμη τετρακίνηση quattro εξασφαλίζει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,8 δευτερόλεπτα (5,9 δλ. το S1 Sportback) με κατανάλωση 7,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 στα 162 γρ./χλμ. (7,1 λτ./100 χλμ. και 166 γρ./χλμ. CO2 το Sportback).

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως κάποιοι δεν είναι ικανοποιούνται με αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως ο οδηγός του συγκεκριμένου Audi S1 ο οποίος του έβαλε ένα σετ ερπύστριες και το μετέτρεψε σε άρμα!

Διαβάστε ακόμη: Ακόμα πιο δυνατό νέο Audi RS 5 με 510 άλογα

Δείτε το τανκ Audi S1 να κάνει βόλτα για πλάκα… στην παραλία και να μην δυσκολεύεται σε κανένα σημείο ούτε στην άμμο ούτε στο νερό! 

 

Get it on Google Play Download on the App Store