Ποια μάρκα έχει χρόνο αναμονής 4 χρόνια;

Δεν είναι ασυνήθιστη η μακροχρόνια λίστα αναμονής σε μια μάρκα που κατασκευάζει χειροποίητα αυτοκίνητα, όμως η λίστα αναμονής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Σουηδική Koenisgegg πρέπει να σπάει ρεκόρ στην ιστορία της αυτοκίνησης!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ιδρυτής της μάρκας, ο κ. Christian von Koenigsegg, εάν αγοράσει κάποιος σήμερα ένα καινούργιο υπεραυτοκίνητο της εταιρείας, τότε θα το παραλάβει το… 2021! Δηλαδή, θα πρέπει να περιμένει 4 ολόκληρα χρόνια για να κάνει δικό του ένα αυτοκίνητο που του κόστισε σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε ακόμα: Koenigsegg Agera R αφήνει «παγωτό» μια Ferrari 458 Italia

Ο κ. von Koenigsegg πάντως δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να μειώσει τους χρόνους παράδοσης τουλάχιστον στα 2 με 2,5 χρόνια, εξ ου και σταδιακά στα τέλη της επόμενης χρονιάς η εταιρεία θα αυξήσει την παραγωγή από τα 25 αυτοκίνητα/χρόνο στα 30 αυτοκίνητα.

Από εκεί και πέρα, στόχος της Koenigsegg είναι να διευρύνει τις εγκαταστάσεις της, ώστε να μπορέσει να αυξήσει την παραγωγή των αυτοκινήτων της. Πάντως, μια λύση για όποιον ενδιαφέρεται είναι να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Koenigsegg, παρότι και αυτά είναι δυσεύρετα στην αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store