Πωλείται αυτό το τρακαρισμένο Honda NSX. Πόσα θα έδινες;

Το Honda NSX πριν από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε και επισήμως την εμπορική του καριέρα στην αντίπερα, ως Acura φυσικά και όπως ήταν λογικό, αργά ή γρήγορα θα είχαμε και τα πρώτα ατυχήματα με αυτό. Μάλιστα ένα τρακαρισμένο NSX βρίσκεται ήδη σε ηλεκτρονική δημοπρασία.

Το ιαπωνικό supercar όπως βλέπουμε και πιο πάνω, έχει αρκετά σοβαρή ζημιά στο εμπρός μέρος, ενώ και στο πίσω μέρος του έχει ένα χτύπημα μικρότερης πάντως έκτασης. Το εσωτερικό του από την άλλη είναι άψογο, ενώ θα χρειαστεί μόνο αντικατάσταση του μετωπικού αερόσακου του οδηγού.

Δείτε επίσης: Έτσι κατασκευάζεται το Honda CR-V (+video)

Στην αγγελία την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, δεν αναφέρονται πολλά σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, επομένως δεν μπορούμε να ξέρουμε μηχανολογικά πως είναι, αν και αναγράφεται πως μπορεί να κινηθεί μόνο του…

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως πρόκειται για ένα λευκό Acura NSX το οποίο έχει διανύσει περίπου 11.500 χλμ. ενώ η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 70.000 ευρώ.

Όσον αφορά στον ιδιοκτήτη του, προκειμένου να πνίξει τον πόνο του για τον άδικο χαμό του Acura NSX του, έχει ήδη παραγγείλει ένα άλλο, το οποίο ας ελπίσουμε πως δεν θα έχει την ίδια τύχη.

Get it on Google Play Download on the App Store