Κερδίστε ένα μεγάλο service αυτοκινήτου!

Η προγραμματισμένη συντήρηση σε κάθε αυτοκίνητο είναι μείζονος σημασίας γιατί έτσι μειώνονται οι πιθανότητες πρόκλησης απρόσμενων βλαβών, το αυτοκίνητο κινείται με μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτυγχάνει καλύτερες επιδόσεις και κατανάλωση. Παράλληλα, ένα ενημερωμένο βιβλίο service συμβάλλει στη διατήρηση της μεταπωλητικής του αξίας.

Το autogreeknews.gr σε συνεργασία με την Car Group Καλογρίτσας προσφέρει δώρο ένα μεγάλο service αξίας έως 120 ευρώ για οποιοδήποτε μοντέλο. Για να μπείτε στην κλήρωση του δωρεάν service, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Like στην σελίδα facebook του autogreeknews.gr (www.facebook.com/autogreeknews) ή και share στο διαγωνισμό για να αυξήσετε τις πιθανότητες να είστε ο νικητής.

To Car Group Καλογρίτσας διαθέτει όλες τις υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο, όπως είναι service, ελαστικά, αναρτήσεις, προϊόντα, φανοποιεία κ.λπ. Επίσης, έχει μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση κιτ υγραερίου.

Όροι διαγωνισμού:
  1. Το δώρο αφορά ένα (1) νικητή και ένα (1) αυτοκίνητο. Το service είναι αξίας έως 120 ευρώ και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού, φίλτρου αέρα, μπουζί και πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου.
  2. Δίνεται από την εταιρεία Car Group Καλογρίτσας. Λ. Λαυρίου 109 Γλυκά Νερά, τηλέφωνο: 2106618344.
  3. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους εντός της Ελληνικής επικράτειας.
  4. Ο νικητής του διαγωνισμού προκύπτει από ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ όσων κάνουν like στην σελίδα facebook του autogreeknews.gr έως την λήξη του διαγωνισμού.
  5. Το ονοματεπώνυμο του νικητή θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του autogreeknews.gr και στο facebook.
  6. Από το διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι υπάλληλοι και συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού του autogreeknews.gr και της εταιρείας Car Group Καλογρίτσας.
  7. Ο διαγωνισμός ισχύει έως 07/05/2017, 23:00 μμ.
  8. Το δώρο ισχύει έως 3 μήνες μετά την λήξη του διαγωνισμού.
Get it on Google Play Download on the App Store