Το Fiat που έγινε (ο Θεός να το κάνει) Ferrari…

Σύμφωνοι… Οι δεσμοί της Ferrari με την Fiat ήταν και είναι στενοί. Παρόλα αυτά απέχει πάρα πολύ ένα αυτοκίνητο της πρώτης από ένα άλλο της δεύτερης. Αυτή την διαφορά προσπάθησε να καλύψει ένας ιδιοκτήτης Fiat 124 Spider βάζοντας το σήμα της Ferrari στο αυτοκίνητό του.

Δείτε ακόμη: Πήραν δώρο από τη Honda ολοκαίνουργιο Civic Type R

Σίγουρα το Fiat 124 Spider είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και επαναφέρει με αξιώσεις την ιταλική μάρκα σε μία κατηγορία από την οποία απουσίαζε εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά όσο καλό και αν είναι, σίγουρα δεν μπορεί να φτάσει ένα supercar της Ferrari σε επιδόσεις και εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Honda S2000 κυνηγά Mitsubishi Lancer Evo και το μετανιώνει… (+video)

Αυτό πάντως δεν φάνηκε να ενοχλεί τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος το γέμισε με… σήματα της Ferrari στην μάσκα εμπρός και στα σήματα των ζαντών, αλλά και τη λέξη Ferrari με τη χαρακτηριστική γραμματοσειρά της μάρκας, στο πίσω μέρος. Δεν ξέρουμε τι ήθελε να πετύχει με αυτή την… παρέμβαση ο ιδιοκτήτης του Fiat 124 Spider, αλλά είμαστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανέναν. Και αυτό γιατί πρέπει να είσαι άσχετος από αυτοκίνητα για να μπερδευτείς και αν είσαι άσχετος τότε σίγουρα δεν ξέρεις το σήμα της Ferrari

Get it on Google Play Download on the App Store