Video POV από το απίστευτο τιμόνι BMW Performance

Εδώ και μερικές ημέρες στο γκαράζ του Autogreeknews.gr βρίσκεται η BMW 420d M Performance η οποία είναι προικισμένη με όλα τα καλούδια του M Division. Ένα από αυτά είναι και το τιμόνι Performance Steering Wheel, όπως το ονομάζει η γερμανική μάρκα.


Πρόκειται για ένα τιμόνι το οποίο στην κορυφή της στεφάνης του διαθέτει φώτα LED και οθόνη πληροφοριών, προκειμένου να ενημερώνει τον οδηγό για τα G που δέχεται, το σημείο αλλαγής ταχύτητας (καθορίζεται από τον οδηγό), τον χρόνο του (χρήσιμο σε περιβάλλον πίστας) και διάφορες ακόμη πληροφορίες.

Στο συγκεκριμένο video POV (Point Of View) μπορείτε να δείτε ακριβώς αυτό που βλέπει ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχει στα χέρια του το συγκεκριμένο τιμόνι. Φυσικά επειδή είμαστε στο δρόμο και δεν αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες θέσαμε χαμηλά την ένδειξη αλλαγής σχέσεων (στις 1.300 σ.α.λ.) προκειμένου να ενεργοποιούνται πιο νωρίς οι ενδεικτικές λυχνίες που ειδοποιούν τον οδηγό για την αλλαγή σχέσης. 

Ο οδηγός μπορεί να ελέγξει όλες αυτές τις λειτουργίες μέσω δύο κουμπιών στο αριστερό και δεξί μέρος της στεφάνης στο ύψος των αντίχειρων, αλλά και να το απενεργοποιήσει πλήρως. 

Για την ιστορία να πούμε πως το συγκεκριμένο τιμόνι είναι ντυμένο με αλκαντάρα και κοστίζει 1.800 ευρώ.

Δείτε επίσης:

Η BMW τρολάρει την Toyota (+video)

Νέα «καυτή» BMW M4 CS με 460 ίππους

Lada 2101 με εσωτερικό και κινητήρα από BMW! (+video)

Ξεσηκωτική BMW M4 με 680 ίππους (+video) 

Get it on Google Play Download on the App Store