Τα 7 supercars που υποκλίθηκαν στο νέο Honda Civic Type R (+video)

Ο Βασιλιάς επέστρεψε στο θρόνο του στο Nurburgring κάνοντας έναν επιβλητικό χρόνο, ρεκόρ για προσθιοκίνητα αυτοκίνητα, ο οποίος κάνει και πολλά supercars να κοκκινίζουν από ντροπή. Ο λόγος για το Honda Civic Type R στο οποίο κυριολεκτικά υποκλίθηκαν ακόμη και supercars.

Και για του λόγου το αληθές, πιο κάτω παραθέτουμε εφτά υπεραυτοκίνητα που μάλλον δεν πρέπει να τα βάλουν με το Honda Civic Type R αν βρεθούν δίπλα του. Και θα σας τα παρουσιάσουμε από το αργότερο στο γρηγορότερο, πάντοτε σύμφωνα με τους επίσημους χρόνους από το Nurburgring που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ (μαζί με video από τον γύρο τους στο Nurburgring).

Στην έβδομη θέση συναντάμε την Ferrari F430 με χρόνο 7 λεπτά και 55 δλ. ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Porsche 911 GT3 RS με χρόνο 7 λεπτά και 48 δλ. Αμέσως μετά έχουμε ακόμη μία Ferrari, την 599 GTB Fiorano με χρόνο 7 λεπτά και 47 δλ. Στα… θύματα του Honda Civic Type R έρχονται να προστεθούν η Lamborghini Gallardo Superleggera με 7 λεπτά και 46 δλ. και η Porsche 911 GT2 με τον ίδιο χρόνο.

Την εφτάδα συμπληρώνουν δύο γερμανικά μοντέλα, η Mercedes-AMG CLK 63 Black Series και το Audi R8 V10 5.2 FSI με χρόνους 7 λεπτά και 45 δλ και 7 λεπτά και 44 δλ. αντίστοιχα.

Θυμίζουμε πως το Honda Civic Type R γύρισε το Nurburgring σε 7 λεπτά και 43.8 δλ. και στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον χρόνο ρεκόρ.

Δείτε επίσης: 

Honda S2000 στο Nurburgring με «μαμά» μοτέρ ντροπιάζει supercars (+video)

Θα δούμε και προσιτή έκδοση του Civic Type R;

Το μοτέρ και η εξάτμιση ενός Honda S2000 σε θερμικό video

Το πρώτο video του νέου Honda Civic Type R στον δρόμο

Get it on Google Play Download on the App Store