Παρατημένη έκθεση Lada βρέθηκε στη Γαλλία

Η Lada έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από πολλές ευρωπαϊκές αγορές -μεταξύ των οποίων και η χώρα μας- και αυτή η αντιπροσωπεία της ρώσικης φίρμας στη Γαλλία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μαζί με μια σειρά από διάφορα μοντέλα της Lada, που όπως φαίνεται στις εικόνες σαπίζουν παρατημένα.

Στη Γαλλία η Lada σταμάτησε να πουλά αυτοκίνητα από το 2008, όμως η παρατημένη εμπορία της εταιρείας που βρίσκεται κοντά στην πόλη Macon, δείχνει να είναι παρατημένη περισσότερο καιρό, τουλάχιστον για τα τελευταία 10 με 15 χρόνια, κρίνοντας από τα μοντέλα που είναι αφημένα στο πάρκινγκ της.

Ανάμεσά τους υπάρχουν διάφορα Lada Samara σε διαφορετικές εκδόσεις και γενιές (αλλά και κατάσταση), μερικά Niva, καθώς και κάποιες πιο σπορ εκδόσεις του Samara και κάποια αγωνιστικά. Μαζί τους διακρίνουμε και κάποια παλαιότερα Mazda, μεταξύ των οποίων και ένα RX-7 πρώτης γενιάς!

Σύμφωνα πάντως με κάποιες πληροφορίες από τη Γαλλία, ενώ η έκθεση και τα Lada αυτά είναι παρατημένα αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα αγοράσει, το συνεργείο λειτουργεί για όσα πάντως παλαιότερα μοντέλα της ρώσικης εταιρείας βρίσκονται στη Γαλλία και απαιτούν τις όποιες επισκευές.

Διαβάστε ακόμα: 

Ξεκίνησε η παραγωγή του επετειακού Lada Niva 40th Anniversary 

Lada 2101 με εσωτερικό και κινητήρα από BMW! (+video) 

Θα δίνατε 10.490 ευρώ για καινούργιο Lada Niva;

 

Get it on Google Play Download on the App Store