Στην παραγωγή το 2018 θα μπει τελικά η ρώσικη Ferrari

Θα γίνει τελικά πραγματικότητα το όνειρο του Ρώσου σχεδιαστή Ντιμίτρι Λαζάρεφ για τη δημιουργία ενός ρώσικου supercar που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τη Ferrari, αφού μετά την άρνηση της Lada να το βάλει στην παραγωγή για λόγους κόστους, βρέθηκε μια νέα εταιρεία που θα κατασκευάσει το δημιούργημά του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν ρώσικα μέσα ενημέρωσης, η γερμανική Milan Automobile συμφώνησε να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου supercar στην Αυστρία. Ο σχεδιασμός όλων των τμημάτων του θα γίνει στην Ρωσία από την εταιρεία Vector design, με την παραγωγή στην Αυστρία να διατηρείται σε χαμηλά νούμερα.

Ήδη έχει συμφωνηθεί ότι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2018 και ο στόχος για τον ετήσιο ρυθμό παραγωγής είναι 20 αυτοκίνητα ανά έτος μέσα στην επόμενη 5ετία. Το όνομα που θα το συνοδεύσει θα είναι πιθανότατα «Milan Raven».

Προς το παρόν δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα κάποια άλλα στοιχεία για το νέο supercar, το οποίο όπως έχουμε δείξει ξανά στο παρελθόν ξεχωρίζει με την άκρως εντυπωσιακή και επιθετική του εμφάνιση, όμως είναι δεδομένο ότι απαιτούνται ακόμη πολύ περισσότερα μέχρι να το δούμε στους δρόμους.

Διαβάστε ακόμα: 

Παρατημένη έκθεση Lada βρέθηκε στη Γαλλία 

Ξεκίνησε η παραγωγή του επετειακού Lada Niva 40th Anniversary 

Lada 2101 με εσωτερικό και κινητήρα από BMW! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store