Πωλείται υπερσπάνια BMW Alpina B10 3.5

Η BMW Alpina B10 3.5 είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε σε μόλις 44 μονάδες, ενώ η συγκεκριμένη είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη καθώς παραδόθηκε καινούργια πίσω στο μακρινό 1985, σε έναν συλλέκτη στην Ιαπωνία.

Πρόκειται για μία πλήρως εργοστασιακή έκδοσή της, η οποία έχει το εργοστασιακό της χρώμα, όλα τα αυτοκόλλητα που την διαφοροποιούν από τις απλές εκδόσεις της BMW Σειρά 6 της εποχής και δίνεται μαζί με όλα τα βιβλία και έγγραφά της, που την συνόδευαν και καινούργια.

Στο εσωτερικό της έχουν γίνει κάποιες εργασίες, από την ίδια την Alpina, τα καθίσματα είναι της Recaro, το τιμόνι της Momo και όπως φαίνεται και στις εικόνες είναι άψογο.

Στο οδόμετρό της έχει αυτή τη στιγμή 56.151 χλμ. Ενώ σύμφωνα με την ειδική πλακέτα στο εσωτερικό της είναι η υπαριθμόν 22 από τις 44 συνολικά B10 που κατασκευάστηκαν. Όσον αφορά στο μοτέρ της, το 3.5 λτ. 6κύλινδρο σύνολο των 261 ίππων είναι σε άψογη κατάσταση.

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή της η οποία είναι ευχάριστη έκπληξη, καθώς θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο αυτοκίνητο να κοστίζει πολλά περισσότερα από τα 51.500 δολάρια που ζητά ο πωλητής (είναι με πλειοδοσία οπότε η τιμή μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες ώρες). Δείτε εδώ την αγγελία.

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτες αποκαλύψεις για τη νέα BMW Z4

Αγωνιστική βόλτα με την ολοκαίνουργια BMW M5 (+video)

Απίστευτο: Πήγε φυλακή γιατί αγαπούσε τις BMW 2002

Get it on Google Play Download on the App Store