Διέλυσε την BMW 318is Ε30 και την κατηγόρησε… (+video)

Πολλές φορές τα παλιότερα αυτοκίνητα αποδεικνύονται εξαιρετικά διασκεδαστικά στην γρήγορη οδήγηση και μπορούν να προσφέρουν αρκετή οδηγική ευχαρίστηση στον οδηγό τους. Παρόλα αυτά, η έλλειψη ηλεκτρονικών βοηθημάτων τα κάνει και πιο επικίνδυνα και δύστροπα.

Κάπως έτσι την πάτησε και ο ιδιοκτήτης της εικονιζόμενης BMW 318is E30 (S52), ο οποίος βρέθηκε με κλειδωμένους και μπλοκαρισμένους τους εμπρός τροχούς επάνω στις μπαριέρες.

Ο ίδιος λέει πως εντελώς απρόβλεπτα και απροειδοποίητα το αυτοκίνητο τον πρόδωσε καθώς έμεινε από φρένα, έπειτα από 30 λεπτά οδήγησης. Παρόλα αυτά χωρίς να θέλουμε να υπονοήσουμε πως λέει ψέματα, αυτό που ακούγεται είναι τροχοί μπλοκαρισμένοι. Κάτι που σημαίνει πως τα φρένα δούλευαν μια χαρά και αυτός προφανώς έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με μπλοκαρισμένους τροχούς επάνω στις μπαριέρες.

Από την άλλη, σίγουρα ο ίδιος ξέρει καλύτερα και όχι εμείς που καλούμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα από ένα video. Σημασία έχει πως τόσο αυτός όσο και ο εκπαιδευτής/συνοδηγός του. Δείτε το όμως και εσείς πιο κάτω για να βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα.

Δείτε επίσης:

Νέα BMW Σειρά 8: Επίσημα αποκαλυπτήρια (+video)

BMW M4 GT4 στα χρώματα του πολέμου (+video)

Πωλείται υπερσπάνια BMW Alpina B10 3.5

Get it on Google Play Download on the App Store