Η Lamborghini ανοίγει στούντιο ηχογραφήσεων…

Κάποιες εταιρείες αυτοκινήτου και δει αυτές που έχουν στην γκάμα τους κυρίως ή αποκλειστικά σπορ κατασκευές, δίνουν μεγάλη έμφαση στον ήχο που παράγουν τα μοτέρ τους. Και η Lamborghini είναι διατεθειμένη να μην τον αφήσει στην τύχη του αλλά να τον κάνει ακόμη πιο απολαυστικό.

Και για να το πετύχει αυτό η ιταλική μάρκα (η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ανήκει στον όμιλο VW) επενδύει στον ήχο των αυτοκινήτων της και μάλιστα στην πράξη και όχι στα λόγια.

Για αυτό το λόγο έφτιαξε ένα νέο δωμάτιο ακουστικών δοκιμών (ότι έχουμε δηλαδή για την αεροδυναμική απόδοση των αυτοκινήτων αλλά αυτή τη φορά θα αφορά τον ήχο τους) στο οποίο θα τελειοποιείται ο ήχος των… τετράτροχων ταύρων. Ένα στούντιο ηχογραφήσεων με άλλα λόγια, στο οποίο δεν θα ηχογραφούνται μουσικά κομμάτια αλλά ήχοι εξατμίσεων και κινητήρων.

Πρόκειται για μία νέα εγκατάσταση η οποία φυσικά θα δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της μάρκας να ασχοληθούν όχι μόνο με τον ήχο των μοτέρ και των εξατμίσεων αλλά και γενικότερα με την ακουστική των μοντέλων της μάρκας αλλά και την ηχομόνωσή τους.  Περιμένουμε λοιπόν να δούμε με ανυπομονησία τα νέα δημιουργήματα της Lamborghini και αν θα έχουν ακόμη πιο ωραίο ήχο.

Διαβάστε ακόμη:

Νούμερο ένα η Subaru στα τετρακίνητα

Καυτή κόντρα με BMW M5 και γυναίκα αναβάτη (+video)

Η Michelin δημιούργησε ελαστικό από εκτυπωτή που αλλάζει πέλμα (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store