Η Honda ετοιμάζει περισσότερες εκδόσεις του Civic Type R

Το Honda Civic Type R αποτελεί ένα από τα πιο «hot» μοντέλα της εποχής και πλέον, η Honda φαίνεται ότι για πρώτη φορά σχεδιάζει να του προσφέρει μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, ετοιμάζοντας μια σειρά από νέες εκδόσεις του.

Μιλώντας λοιπόν στην Automotive News, ο Υπεύθυνος Εξέλιξης του νέου Civic, ο κ. Hideki Matsumoto, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ετοιμάζονται νέες επιλογές για το Type R, που στόχο έχουν να σταθεροποιήσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο τις πωλήσεις του μοντέλου.

Στην κορυφή της λίστας της Honda για τις νέες επιλογές του Type R περιλαμβάνεται μια νέα, ακόμη πιο ισχυρή έκδοση από το τωρινό μοντέλο (θυμίζουμε ότι αποδίδει 320 ίππους από 2λιτρο turbo μοτέρ), αλλά και αντίθετα, μια νέα έκδοση με λιγότερα άλογα και χαρακτηριστικά περισσότερο «GT» αυτοκινήτων.

Δεν αποκλείεται επίσης να δούμε για πρώτη φορά και μια τετρακίνητη έκδοση του Type R, που θα έρθει ώστε να θέσει αντιμέτωπο το δημιούργημα της Honda με μοντέλα όπως το Ford Focus RS ή το VW Golf R. Τέλος, θα πρέπει να δούμε εάν υπάρχει πρόθεση να υπάρξει Type R επιλογή και στα υπόλοιπα αμαξώματα του Civic (Σεντάν σε Η.Π.Α./Ευρώπη, Κουπέ στις Η.Π.Α.).

Διαβάστε ακόμα: 

Τα 11+1 μυστικά του νέου Honda Civic Type R 

Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Honda Jazz 

Το νέο Honda Civic Type R είναι σκέτη πρόκληση!

Get it on Google Play Download on the App Store