Ανάκληση 1.087 Jeep Wrangler στην Ελλάδα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Jeep σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας εκτελεί ανάκληση 1.087 αυτοκινήτων Jeep Wrangler της περιόδου 2007-2012.

Στα αυτοκίνητα αυτά υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει ρήξη στο εξάρτημα που φουσκώνει τον αερόσακο συνοδηγού, εξαιτίας υπερβολικής πίεσης κατά την ενεργοποίηση/εκτόνωση του αερόσακου, οδηγώντας στην εκτόξευση μεταλλικών θραυσμάτων προς τους επιβάτες.

Αυτό, είναι πιθανό να συμβεί εάν το όχημα έχει εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα απόλυτης υγρασίας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αναφερθεί κάποια περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον τύπο, είτε με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργία της Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 6700800. Επίσης, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγξει και τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματος, μέσω της διεύθυνσης http://recalls.jeep-hellas.gr/.

Διαβάστε ακόμα:

Έρχονται και τα πρόστιμα για ΚΤΕΟ 

Ο 1.2 PureTech turbo της Peugeot-Citroen Παγκόσμιος Κινητήρας της Χρονιάς 

Νέες εκδόσεις Jeep Wrangler λίγο πριν το τέλος

Get it on Google Play Download on the App Store