Η Ευαγγελία Αραβανή στο τιμόνι του νέου Citroen C3 (video)

Το νέο Citroen C3, που έχει ήδη λάβει τον τίτλο για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», πρωταγωνιστεί και στο X-Factor 2. Η Ευαγγελία Αραβανή, στο Live της περασμένης Πέμπτης, παρουσίασε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο το μικρό Γαλλικό μοντέλο, που είναι μάλιστα και το έπαθλο για τον νικητή του Διαγωνισμού.

Η Ευαγγελία Αραβανή δοκίμασε και στην πράξη το νέο Citroen C3, οδηγώντας μαζί του στην πόλη. Οι πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου Citroen C3, με το μοναδικό στυλ, την άνεση, την οικονομία, κέρδισαν την Ευαγγελία Αραβανή, ενώ οι προηγμένες τεχνολογίες, όπως το σύστημα πολυμέσων και η συνδεσιμότητα με το smartphone της, τη βοήθησαν στην επικοινωνία της με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Το νέο Citroen C3 μέσω του Προγράμματος Citroen Advanced Comfort προσφέρει μοναδική άνεση, αλλά και χαμηλή κατανάλωση (από 3,2 λτ./100 χλμ.), με τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi, καθώς και με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης PureTech, που βραβεύτηκαν πρόσφατα για τρίτη συνεχή χρονιά ως «Παγκόσμιοι Κινητήρες της Χρονιάς».

Διαβάστε ακόμα:

Κλείστε τώρα Test Drive με το νέο Citroen C3! 

Δοκιμή Citroen C3 1.6 BlueHDi 100 S&S 


Get it on Google Play Download on the App Store