H 2η Θεματική Παρουσίαση του Autogreeknews για τις Σύγχρονες Υπηρεσίες στο χώρο του Αυτοκινήτου

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Holiday Inn, η 2η Θεματική Παρουσίαση «Σύγχρονες Υπηρεσίες στο χώρο του Αυτοκινήτου» που διοργάνωσε το www.autogreeknews.gr τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, σε συνέχεια της 1ης αντίστοιχης Θεματικής Παρουσίασης στην Αθήνα.

Στη νέα και πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση παρουσιάστηκαν όλες οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτου, αλλά και σε αυτόν του Κ.Τ.Ε.Ο., ενώ παράλληλα το Autogreeknews παρουσίασε και τα αποτελέσματα της μεγάλης του δοκιμής οικονομίας με ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο Φυσικού Αερίου, στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ τη δοκιμή και τα αποτελέσματά της).

Ειδικότερα και σε ό,τι αφορά στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου, ο κος. Κωνσταντίνος Λάσκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικών Θεμάτων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Μεσίτης Ασφαλειών του Ασφαλιστικού Γραφείου Δεσμός, αναφέρθηκε σε όλες τις πρόσφατες αλλαγές στον κλάδο, αλλά και στο τι έχουμε να δούμε στο άμεσο μέλλον στο χώρο.

Επίσης, ο κ. Βασίλης Πανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας και Επιθεωρητής Ανάπτυξης Δικτύου της Ionios Brokers, μίλησε για την υπεραξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ενώ έδωσε και πολλές χρήσιμες συμβουλές για τον ασφαλιζόμενο που θέλει να κλείσει το δικό του συμβόλαιο.

Στον τομέα του ΚΤΕΟ, η κα. Λίνα Μοφρίδου, Υπεύθυνη Πελατών του MrΚΤΕΟ, αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει το ΚΤΕΟ στην οδική ασφάλεια και την πιστοποίηση της καλής συντήρησης του αυτοκινήτου, ενώ μίλησε και για τις νέες υπηρεσίες που μπορεί να βρει ο πελάτης στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου.

Τέλος, όπως και στην 1η Θεματική Παρουσίαση του Autogreeknews έτσι και στη 2η, ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων κ. Άκης Αγγελάκης έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές και μίλησε για τις Στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ. για την επιχειρηματική τους «επιβίωση» μέσα σε καιρούς κρίσης.

Διαβάστε ακόμα: 

Από τον παλιό στην Κορίνθου – Πατρών και χωρίς διόδια 

Έρχονται και τα πρόστιμα για ΚΤΕΟ 

«Πάγωμα» των προστίμων για τα ανασφάλιστα και μείωση από τις 15 Ιουλίου

Get it on Google Play Download on the App Store