Το νέο Honda Civic πάει μόνο του σε ελληνικό δρόμο (+video)

Το νέο από άκρη σε άκρη, δέκατης γενιάς Honda Civic αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για την Honda στη μικρομεσαία κατηγορία και αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο και φιλόδοξο πρόγραμμα εξέλιξης νέου μοντέλου στην ιστορία της ιαπωνικής μάρκας.

Το μόνο στοιχείο που κράτησε από τους προκατόχους του είναι η ονομασία του μοντέλου, το οποίο μετρά τέσσερις δεκαετίες από το 1972 που έκανε την εμφάνισή του το πρώτο Civic. Το νέο Civic διαφέρει σημαντικά από το προγενέστερο Civic, όχι μόνο σε σχεδίαση, αλλά και σε διαστάσεις, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό.

Παράλληλα, βασίζεται σε νέα πλατφόρμα με υψηλότερη ακαμψία αλλά χαμηλότερο βάρος, εφοδιάζεται, με ολοκαίνουργιους turbo κινητήρες βενζίνης 1.0 λτ. και 1.5 λτ., ενώ διαθέτει υψηλότερη τεχνολογία και ασφάλεια.

Στη χώρα μας, το νέο Civic μετρά λίγες μέρες από το λανσάρισμά του και πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 20.650 ευρώ με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.

Από την αρχική έκδοσή του περιλαμβάνεται ψηφιακός πίνακας οργάνων καθώς και το Honda Sensing με τις πολλές επιμέρους τεχνολογίες ενεργητικής ασφαλείας, όπως είναι τα συστήματα αυτόματης ακινητοποίησης, προειδοποίησης σύγκρουσης, ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, εκτροπής από το δρόμο και προσαρμοζόμενου cruise control με διατήρηση λωρίδας.

Από αυτές τις τεχνολογίες μπορούμε να πάρουμε μια γεύση στο video που ετοιμάσαμε πιο κάτω, στο οποίο θα δούμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του Honda Civic να ζωντανεύει αλλά και πως το ιαπωνικό μοντέλο πηγαίνει μόνο του στον αυτοκινητόδρομο, αφήνοντας τον οδηγό του απλό θεατή! Δείτε το video και μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους, κάνοντας κλικ στο σχετικό κουμπί στο video.

Διαβάστε ακόμη:

Δοκιμή Honda Civic 1.5 VTEC Turbo 182 PS

Οι τιμές και ο εξοπλισμός του νέου Honda Civic

Get it on Google Play Download on the App Store