Περιπολικό Skoda Octavia με φυσικό αέριο για την Ελληνική Αστυνομία

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε ένα νέο περιπολικό όχημα, που είναι προσφορά της Kosmocar Α.Ε. και της ΔΕΠΑ, με τη συμβολή της «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Το νέο περιπολικό, που διατέθηκε για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Α’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, είναι μια Skoda Octavia 1.4 G-TEC, η οποία κινείται με φυσικό αέριο και βενζίνη. Παράλληλα, η Kosmocar ανέλαβε δωρεάν τη συντήρηση του αυτοκινήτου για τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ η ΔΕΠA την τροφοδοσία του οχήματος με φυσικό αέριο για χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Το όχημα παρέλαβαν συμβολικά ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών πλακετών από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας στον Γενικό Διευθυντή της Κosmocar Α.Ε., στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε. και στον Γενικό Διευθυντή της «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμα: 

Αθήνα – Θεσσαλονίκη με 17,6 ευρώ για καύσιμα! 

1η Θεματική Παρουσίαση του Autogreeknews για τις Σύγχρονες Υπηρεσίες στο χώρο του Αυτοκινήτου 

Νέο μοτέρ 1.0 λτ. φυσικού αερίου από την VW

Get it on Google Play Download on the App Store