Απίστευτο: Η Ferrari δίνει τη μεγαλύτερη εγγύηση στον κόσμο

Τα supercars της Ferrari κοστίζουν πολύ ακριβά και προφανώς όσοι έχουν τα χρήματα να αγοράσουν ένα μοντέλο από το Μαρανέλο δεν σκέφτονται το κόστος χρήσης. Παρόλα αυτά, η Ferrari πρωτοπορεί και γίνεται η πρώτη μάρκα που δίνει δυνατότητα εγγύησης 15 ετών.

Γιατί ακόμη και πλούσιος να είσαι, δεν έχεις καμία όρεξη να πληρώνεις… υπέρογκα ποσά, χωρίς λόγο και αυτό προφανώς το καταλαβαίνει η ιταλική μάρκα. Παρουσίασε λοιπόν το πρόγραμμα New Power 15, το οποίο προβλέπει επέκταση εργοστασιακής εγγύησης για 15 χρόνια από την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης και μάλιστα μεταβιβάζεται σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας.

Η εγγύηση καλύπτει μοτέρ, κιβώτιο, ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης και μπορεί να υιοθετηθεί και από μεταχειρισμένες Ferrari, αρκεί αυτές να περάσουν από τεχνικό έλεγχο και να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Αν τώρα σε αυτό προσθέσεις και τα εφτά χρόνια δωρεάν συντήρησης (και μιλάμε για συντήρηση που κοστίζει κάποιες φορές όσο ένα αυτοκίνητο πόλης… καινούργιο) που προσφέρει η Ferrari, τότε αντιλαμβάνεσαι πως η ιταλική μάρκα έχει το καλύτερο πρόγραμμα after sales από κάθε άλλη μάρκα.

Διαβάστε ακόμη:

Η γρηγορότερη Porsche 911 Turbo S πάει με 363 χλμ./ώρα (+video)

Πωλητήριο σε αψεγάδιαστη BMW M1

Get it on Google Play Download on the App Store