To νέο Nissan Micra έχει και “χειροποίητα”… πακέτα (+video)

Το νέο Nissan Micra το οποίο έχει λανσαριστεί εδώ και λίγους μήνες και στη χώρα μας. παρουσιάζει υψηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση στα πακέτα εξατομίκευσης. Με βάση τα στοιχεία από το δίκτυο πωλήσεων της Nissan, 1 στους 4 νέους ιδιοκτήτες επιλέγει το νέο Micra με επιπλέον στοιχεία στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό του. 


Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή Nissan Micra 0.9 IG-T 90PS

Άλλωστε, η Nissan προσφέρει το νέο μικρό της μοντέλο με περισσότερους από 100 συνδυασμούς, τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό και με μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών χρωμάτων. Μάλιστα, από την έρευνα πελατών μεταξύ των πρώτων αγοραστών του νέου Micra, προκύπτει ότι το 60% εξ αυτών, προσελκύεται από το δυναμικό και εκφραστικό στυλ του αυτοκινήτου.

Περίπου το 22% των πελατών επιλέγουν να προσωποποιήσουν το εξωτερικό του Micra, με ειδικά εξαρτήματα που περιλαμβάνουν ένθετα για τους προφυλακτήρες, πλαϊνά διακοσμητικά, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, διακοσμητικά καπάκια καθρεπτών και αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας που τοποθετούνται στο καπό και στην οροφή. Σε ότι αφορά την εξατομίκευση στο εσωτερικό του νέου Micra, αυτή είναι ακόμα πιο δημοφιλής με το 27% των ιδιοκτητών να επιλέγουν τα σχετικά πακέτα.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή Nissan Micra 1.5 dCi

Η είδηση αυτή έρχεται, καθώς η Nissan αποκαλύπτει ένα νέο βίντεο που δείχνει τη “χειροποίητη” φύση της προσθήκης των εξωτερικών εξαρτημάτων εξατομίκευσης στο ολοκαίνουργιο Micra.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο από το εργοστάσιο παραγωγής του νέου Nissan Micra:

Get it on Google Play Download on the App Store